فیش کیک تایلندی

By : | ۰ Comments | On : بهمن ۹, ۱۳۹۱ | Category : آشپری

Tod-Mun-Pla-fran-blog

فیش کیک تایلندی


مواد لازم برای۴ نفر
گوشت چرخ شده ماهی(سوریمی)    ۳۵۰ گرم
آبلیمو    ۱ قاشق غذا خوری
سیر کوبیده     ۱ حبه
پودر لیمو    ۱ قاشق غذا خوری
سفیده تخم مرغ    ۱ عدد
گشنیز تازه خرد شده     ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل     به مقدار دلخواه
روغن     به میزان لازم
سس بادام زمینی در صورت دلخواه    ۳ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز کوچک    ۱ عدد
سس سویا    ۱ قاشق غذاخوری
شکر     ۱ قاشق مربا خوری
کره بادام زمینی    ۳ قاشق غذاخوری
شیر     ۴ قاشق غذاخوری


طرز تهیه:
گوشت چرخ شده ماهی (سوریمی) را به همراه فلفل ، آبلیمو، سیر، پودر لیمو و سفیده تخم مرغ درون غذا ساز ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی بدست آید. سپس گشنیز تازه را به خمیر افزوده و دوباره مواد را مخلوط می کنیم مخلوط ماهی را به به ۱۰- ۸ تکه تقسیم کرده و آنها را به شکل گردی درآورده و آنها را فشار داده تا صاف شود سپس آنها را در روغن سرخ می کنیم تا به رنگ طلایی درآید بعد از سرخ شدن آنها را به همراه سس بادام زمینی سرو کنید.
طرز تهیه سس بادام زمینی:
فلفل های قرمز را نصف کرده و بذر آنها را درآورده سپس آنها را به صورت ریز خرد کنید سپس بقیه مواد جهت تهیه سس یعنی سویا سس، آبلیمو، شکر، کره بادام زمینی و شیر را درظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قراردهید و به طور مداوم هم بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس نمک و فلفل را بیافزایید.

نظر خود را بگذارید